Benvolgudes famílies,

Des de l'Ampa i dins de la nostra campanya "9 mesos-9 accions" donem suport a la Setmana de LLuita en defensa de l'Escola Pública i us hem informat per mail dels diferents actes que hi ha programats per aquesta setmana al Districte i a Barcelona.

Us animem a participar ja que són moltes les coses per les que hem de lluitar en defensa de l'Educació dels nostres fills i ho hem de fer tots junts:

COMUNITAT EDUCATIVA = ESCOLA + FAMÍLIES

NO A L'AUGMENT DE RATIO NI BOLETS
NO AL TANCAMENT D'ESCOLES
NO A LA LOMCE NI A LA LEC
SI A LES SUBSTITUCIONS DES D'EL 1ER DIA
...

Per tots aquells que volgueu assistir a la Manifestació de dissabte 29:
Punt de trobada: Entrada principal de l'escola (escales de consergería)
Hora: 16.15h

PER L'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS: IMPLICA'T, PARTICIPA I MOBILITZA'T.

COMISSIÓ DE REL. EXTERNES I MOBILITZACIONS
Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper 3 d'abril tenim programada la xerrada-col·loqui amb el títol: "les activitats extraescolars i de lleure: noves oportunitats educatives".

Si voleu assistir és necessari confirmar l'assistència per mitjà del mail escolapares@ampapegaso.cat o bé al telèfon 93.340.91.50, despatx AMPA (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 12 hores i dimecres de 15 a 18 hores).

Us facilitem el cartell amb tota la informació:

Us esperem!!

COMISSIÓ Escola de Pares

Benvolgudes famílies,

En poques setmanes i per segon any participarem a les Festes de Primavera de St. Andreu. Participarem a la Cercavila amb el nostre Pegàs amb uns guarniments molt primaverals i a bon ritme ja que si tot va bé el grup de Tabals farà la seva estrena!!!

Tots aquells que volgueu acompanyar-nos aquell dia esteu convidats aquest dissabte 29 a les Activitats Familiars per preparar els guarniments i balls per la Cercavila.

10.30h-11.30h MANUALITATS
10.30h-11.30h JOCS D'ESTRATÈGIA
11.30h-12.30h BALLS
11.30h-12.30h FUTBOL
12.30h-13.30h TABALS

Us esperem aquest dissabte 29 amb un matí ple d'activitats per compartir i passar-ho bé!.

COMISSIÓ Escola de Pares
Benvolgudes famílies

Us recordem que aquest dissabte 15 de març es tornem a reprendre les activitats en família.

Tenim una graella completeta per a passar-ho genial. L'horari serà el següent:

  • A partir de les 10:30 hores començaran els jocs d'estratègia en el nostre petit racó per a les nostres ments, tant per a petits com per adults.
  • De 10:30 a 11:30 hores farem manualitats. Aquest cap de setmana el tema és decoració amb "decopatch".  És una activitat enfocada tant pels nens com pels adults així que tothom pot decorar el seu objecte. Serà necessari portar el següent material:
    • objecte a decorar: ampolla, capsa, safata, gerro...
    • tovallons de paper estampat
    • papers de diari
    • bata o samarreta vella pels nens (treballarem amb cola)
    Us deixem unes imatges:

    .
  • De 11:30 a 12:30 hores els nostres tradicionals balls. Si algun pare o mare valents i amb ganes de fer salsa, zunba, merengue,... vol fer de monitor, està convidat!!
  • De 11:30 a 12:30 hores arriben també els més futboleros. Un moment per jugar entre pares, mares, nens i nenes.
  • De 12:30 a 14:00 hores toca l'assaig dels nostres tabalers. Us recordem que tots els pares i mares esteu convidats a formar part del grup, on esperem en breu sortir en alguna rua del barri.
Us hi esperem a tots!

COMISSIÓ Escola de Pares
Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest dissabte 15 de març reprenem les manualitats després d'haver acabat amb els tallers de carnestoltes.

Aquest dissabte farem decoració amb "decopatch". És una activitat enfocada tant pels nens com pels adults així que tothom pot decorar el seu objetce. Us informem del material necessari:

MATERIAL:

  • objecte a decorar: ampolla, capsa, safata, gerro...
  • tovallons de paper estampat
  • papers de diari
  • bata o samarreta vella pels nens (treballarem amb cola)
Us deixem unes imatges:



Us esperem a tots!


Benvolgudes famílies,

Ja fa uns mesos que varem començar un curs de programació i robòtica per als alumnes i pares de l'Escola mitjançant la Comissió d'Escola de Pares.

Us hem avançat alguna fotografia d'aquest curs, però ara toca que vegeu el nivell dels nostres fills i filles.

És per això que hem creat al nostre Blog una nova pestanya on podreu veure i jugar amb tots els projectes que s'han publicat.

Esperem que us agradi i comptar amb nous alumnes en els propers cursos.

http://blog.ampapegaso.cat/p/scratch.html
Benvolgudes famílies,

La Junta de l’AMPA us volem informar sobre la  jornada de Vaga convocada pel Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural per aquest dijous dia 6 de març des de les 0 a 24 hores.

No tenim en aquest moment, cap informació al respecte per part de l’Empresa que gestiona els serveis d’acollida matinal i menjador.

Adjuntem l’Ordre emesa per la Generalitat mitjançant el Departament d’Empresa i Ocupació on s’estableixen els serveis mínims 1/3 (33%) del personal assignat al centre (veure document).

Esperem i així estem convençuts que demà sortiran els corresponents comunicats per part de l’Empresa gestora dels serveis afectats.

Per una altra banda us informem que el Servei d’Activitats Extraescolars no tindrà cap afectació.

Per últim, volem fer constar que l’AMPA respecta el dret fonamental de tots els treballadors a exercir el seu dret a la Vaga.

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la circular de l'acció "LES AMPES CREIXEM AMB TU" organitzada per la Coordinadora d'AMPA del Districte de Sant Andreu.

Arriben les preinscripcions i una vegada més tota la comunitat educativa vol defensar l'escola pública de qualitat.

El diumenge 9 inaugurarem al Centre Cívic de Navas l'exposició dels projectes més representatius de les AMPA de les escoles del districte. En el cartell adjunt trobareu més informació dels actes del dia.

Us esperem a tots i totes.


Volem agrair la participació de totes les famílies en el Carnestoltes d'aquest cap de setmana, tant als que us heu disfressat com als que ens heu acompanyat i especialment a tots aquells que heu col·laborat d'alguna manera en les mil i una tasques que ha generat aquesta gran festa.

Per últim aprofitem per agrair a tots els integrants de la Comissió de Carnestoltes les hores i l’entusiasme que han dedicat preparant tot des d'abans de Nadal i encarregant-se de tots els detalls (disfresses, coreografies, vaixell...).

ENTRE TOTS HEM FET DEL CARNESTOLTES UNA GRAN FESTA. MOLTES GRÀCIES!!!

HORARI DESPATX AMPA


Matins: Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres de 9 a 12 hores.

Tarda: Dimecres de 15 a 18 hores.

Telf: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pegaso. Amb la tecnologia de Blogger.

TRADUEIX LA PÀGINA

AGENDA

TOTAL DE VISITES