Benvolgudes famílies,


Ja són aquí les FESTES de SANT ANDREU!!

Aquest diumenge 1 de desembre la nostra escola participa a la Cercavila del barri (per primer any) i és per això que us animem a celebrar-ho.

La plantada tindrà lloc a les 11:30 hores al passeig Torres i Bages.

Tal i com vam fer a la Cercavila de La Sagrera, anirem tots amb la SAMARRETA GROGA i també maquillarem a tots els nens i nenes que vulguin (si algun pare o mare vol, també).

Per tot això, quedarem a l’Escola a les 10:30 del matí i cap a les 11:00 sortirem tots pintats, de GROC, amb el nostre Pegàs i ganes de passar-nos-ho molt bé.

Sense deixar de banda la reivindicació, volem donar-li el toc festiu que correspon; així que durem malabars, CARIOQUES, “hulla-hops” acompanyant el nostre Pegàs que lluirà les seves ales grogues!
Una vegada finalitzi la Cercavila, farem a l’Escola un dinar de germanor tipus carmanyola, és a dir, cada família portarà el seu dinar fet de casa, els seus plats, gots, coberts, estovalles, tovallons, beguda, postres,… per fer junts el tancament de la jornada.

Per qui no va poder assistir als taller de carioques que s’han fet els dissabtes, us adjuntem el link per fer-ne unes de ben maques i “resultones” (La pilota i les cintes que pengen en GROC, a joc amb la samarreta): http://www.ensaimadamalabar.com/colatenis.htm

Esperem que el sol brilli esplèndid aquest matí.


No us perdeu la festa! 

1 comentari:

  1. Demà el barri de Sant Andreu veurà a una gran Escola

    ResponElimina

HORARI DESPATX AMPA


Matins: Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres de 9 a 12 hores.

Tarda: Dimecres de 15 a 18 hores.

Telf: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pegaso. Amb la tecnologia de Blogger.

TRADUEIX LA PÀGINA

AGENDA

TOTAL DE VISITES